Допомогти сайту
Актуально
Місце для Вашої реклами
Погода у Броварах
Погода
Авторізація
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наша група у ФБ
02 вер 14:31Новини / Актуально


З Броварів до Києва за 36 хвилин на сучасній електричці. Розклад руху

На маршруті Київ-Ніжин запустили додатковий сучасний електропотяг, який зупинятиметься в Броварах. Завдяки цьому з міста до столиці можна буде дістатись всього лише за 36 хвилин. Про це зазначив очільник КОДА адміністрації Василь Володін.

«Значна частина жителів нашого регіону працює в Києві. Зранку та ввечері потік людей особливо великий. Саме тому розвиток дорожньої та залізничної інфраструктури є для нас пріоритетним завданням. Зараз маємо всі можливості працювати посилено в цьому напрямі завдяки програмам Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» та «City Express». У рамках останнього вдосконалюємо саме залізничне сполучення нашої області. Як показує практика, нашим жителям користуватись послугами залізниці набагато зручніше. По-перше, не потрібно витрачати час на автомобільні затори. По-друге, можна чітко планувати свій день», – констатував Василь Володін.

Електропотяг на маршруті Київ-Ніжин курсуватиме по буднях. З Броварів він відправлятиметься о 07:02 і прибуватиме в Київ на Північну платформу вже о 07:38. У зворотному напрямку рушатиме зі столиці о 17:03 і прибуватиме в Бровари о 17:47. Вартість квитка коштує 15 грн.
Електропотяг обладнаний усіма зручностями для пасажирів. Зокрема йдеться про спеціальні місця та туалети для людей з інвалідністю, столики для пеленання малюків, тримачі для велосипедів тощо.

Переглянути графік руху потяга на маршруті Київ-Ніжин можна за цим посиланням: https://swrailway.gov.ua/timetable/eltrain/?tid=16487.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями!



Друзі, сподобалася стаття? Допоможіть нам стати краще.

Допомогти Бромедia

Додати коментар
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Вci новини
Ми у Facebook


Курс валют



Допоможіть нам
Ми повністю незалежне видання.
У нас немає інвесторів і спонсорів. Тому нам дуже потрібна Ваша фінансова підтримка.
Нам допоможе кожна гривня.

Допоможіть нам стати краще.

Допомогти