Допомогти сайту
Актуально
Місце для Вашої реклами
Погода у Броварах
Погода
Авторізація
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наша група у ФБ
30 лип 15:27Новини / Актуально


Молодь Броварщини запрошують взяти участь у створенні спільного малюнку до Дня Незалежності України

Молодіжна рада Броварської міської територіальної громади запрошує взяти участь у національній арт-події Молодь inUA та створити масштабний спільний малюнок, через який кожен зможе показати те, чим пишається в Незалежній Україні, проявити власне бачення та ідеї щодо побудови країни своєї мрії. Про це йдеться в оголошенні.

«24 серпня, в 30-ту річницю незалежності молодь по всій Україні, від маленьких сіл до великих міст, об'єднається в команди у своїх громадах і через масштабний спільний малюнок покаже, чим пишається у незалежній Україні та виразить своє бачення напрямку, в якому потрібно діяти, щоб побудувати країну мрії, засновану на цінностях, важливих для молодих українок та українців. Ми покажемо онлайн роботи з усіх куточків країни і складемо велике цифрове полотно про бачення, цінності, і здобутки української молоді», − зазначено на офіційному сайті події.

Як зазначають організатори, художником бути не обов’язково. Для участі в проєкті шукають 5-10 молодих людей віком від 14 до 35 років. Організатори події забезпечать усіма необхідними матеріалами та проведуть тренінг, під час якого поділяться навичками як гуртувати громаду та як виразити своє бачення через спільний малюнок.

Читайте також:  Конкурс графіті: броварчан запрошують розфарбувати «Шайбу»

«Представники команди отримають не тільки неймовірні емоції, але й презентують нашу громаду в молодіжному арт-конкурсі та матимуть шанс створити мурал у місті. Організатори після святкування Дня Незалежності проведуть онлайн-голосування, за результатами якого вся Україна зможе обрати 3 найкращі малюнки, які й будуть перетворені в мурали», − вказано в повідомленні.

Реєстрація триває до 2 серпня включно
Щоб взяти участь у заході треба заповнити інформацію про себе за посиланням: https://forms.gle/9TgmK6x92cK9K5CRA або телефонувати за номером: (063)-700-89-98, Ілона.

Більше інформації про проєкт тут: https://www.mriemotadiemorazom.org/molodinua
Детальнішу інформацію всі зареєстровані учасники отримають до 9 серпня.




Сподобалася стаття? Поділіться з друзями!



Друзі, сподобалася стаття? Допоможіть нам стати краще.

Допомогти Бромедia

Додати коментар
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Вci новини
Ми у Facebook


Курс валют



Допоможіть нам
Ми повністю незалежне видання.
У нас немає інвесторів і спонсорів. Тому нам дуже потрібна Ваша фінансова підтримка.
Нам допоможе кожна гривня.

Допоможіть нам стати краще.

Допомогти